slider

Despre noi

Infiintata in anul 2001, compania D & C CONTA este unul din actorii apreciati ai pietei de servicii financiare, de contabilitate si personal din Romania. Experienta de peste 25 de ani a partenerilor fondatori, in diverse medii de lucru, alaturi de echipa tanara, dinamica si inalt calificata sunt bazele unei competente acumulate si slefuite in timp.
 
Atuurile noastre: experienta, instruire continua, comunicare directa si eficienta cu clientii.
 
Firma de contabilitate, audit financiar, consultanta fiscala, servicii de personal si salarizare, pentru firme si persoane fizice

Oferim clientilor nostri un pachet de servicii de specialitate, alaturi de consiliere permanenta pentru infiintarea si dezvoltarea afacerii lor. In mediul competitiv actual clientii nostri se vor concentra pe maximizarea veniturilor si a profitului din activitatile lor, iar suportul nostru le va asigura certitudinea ca vor primi de la noi solutii inteligente care le vor adduce un plus de valoare.
 
Solutii inteligente, in avantajul clientilor

Instruirea permanenta si experienta acumulata in lupta cu reglementarile din aria noastra de activitate ne-au ajutat sa ne dezvoltam capacitatea de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, orientate spre rezultate si eficienta.
Nu va promitem ca lucrand cu noi veti plati taxe mai mici, dar va putem asigura ca veti plati exact atat cat trebuie, nici un leu mai mult, si veti avea linistea necesara cresterii afacerilor dumneavoastra.
Viziunea noastra se regaseste in rezultatele clientilor nostri.
 
D & C CONTA, membra a corpurilor profesionale

Compania noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si a Camerei Auditorilor Financiari, iar partenerii fondatori sunt membri si ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.
 
D & C CONTA, Solutia de siguranta !
« Inapoi
 

Pentru a afla ultimele noutati fiscale si a va tine la curent cu ce am mai realizat, abonati-va la newsletter-ul nostru.


Sunt de acord sa primesc e-mailuri din partea D & C CONTA.