slider

Termeni si conditii

» Acesta este site-ul oficial al S.C. D & C CONTA S.R.L.
» Acest site a fost conceput doar in scopuri informative. Prin accesarea lui nu se stabileste o relatie client-furnizor.
» Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site sunt proprietatea S.C. D & C CONTA S.R.L.
» Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.dcconta.ro
» Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, va rugam sa nu mai utilizati acest site.
» Continutul site-ului www.dcconta.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a S.C. D & C CONTA S.R.L. Materialele publicate si continutul www.dcconta.ro pot fi utilizate in scop personal, dar se interzice comercializarea acestora.
» S.C. D & C CONTA S.R.L. nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea informatiilor de pe www.dcconta.ro. S.C. D & C CONTA S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari în materialele si continutul www.dcconta.ro
» Toate informatiile prezentate au un caracter general si nu sunt destinate a se adresa conditiilor specifice unei anumite persoane fizice sau juridice. Desi incercam sa furnizam informatii corecte si de actualitate, nu exista nici o garantie ca aceste informatii vor fi corecte la data la care sunt accesate sau ca vor continua sa ramana corecte in viitor. Nu trebuie sa se actioneze pe baza acestor informatii fara o asistenta profesionala competenta in urma unei analize atente a circumstantelor specifice unei anumite situatii de fapt.
» Inainte de a lua orice decizie sau actiune, ar trebui sa contactati consilierii D & C CONTA S.R.L.
» S.C. D & C CONTA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.

« Inapoi
 

Pentru a afla ultimele noutati fiscale si a va tine la curent cu ce am mai realizat, abonati-va la newsletter-ul nostru.


Sunt de acord sa primesc e-mailuri din partea D & C CONTA.